sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Wees slim en schaf vandaag nog een flessenwarmer aan

shopvoorgezondheid.nl

flessenwarmerDit artikel is voornamelijk bestemd voor jonge moeders. Maar oma’s kunnen hier natuurlijk ook het een en ander van opsteken. Het topic van vandaag gaat over de flessenwarmer. Elke moeder weet dat dit is en waarvoor het gebruikt wordt. Maar waar kun je deze nou het best aanschaffen? Natuurlijk ga ik jullie hier een tip over meegeven. Dus kijk eens op shopvoorgezondheid.nl, hier vind je alles voor baby’s, dus ook zo’n fleswarmer.

Veel moeders willen hun moedermelk niet opwarmen in een magnetron. Dit omdat het moeilijker is om de temperatuur te meten. Wanneer je zo’n verwarmer gebruikt weet je zeker dat de temperatuur perfect is. Hiermee wordt de melk namelijk verwarmd door warm water of stroom, dit is ook beter voor de melk.

Eenvoudig in gebruik

shopvoorgezondheid.nl

Wanneer je een eenvoudige flessenwarmer neemt is deze ook eenvoudig in gebruik. Je vult deze met water en zet die op de gewenste stand. Zodra deze opgewarmd is kun je de babyfles eruit halen. De moet je wel nog even voor de zekerheid testen. Is het niet te warm dan kun je het gelijk gebruiken.

thermische flessenwarmerShop voor Gezondheid heeft ook enkele fleswarmers waarmee je kunt reizen. Je moet het dan eigenlijk zien als een soort thermoskan. Zo heeft de baby onderweg ook nog lekker warme moedermelk. Naast deze thermische flessenwarmer heeft de hierboven genoemde site ook nog warmers met aansluiting voor in de auto. Eigenlijk moet je site een bezoeken, gegarandeerd dat je er iets vindt!