sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Heerlijke vakantie maar niet zonder minpuntjes…

Samsung reparatie Den Haag

Samsung reparatie Den HaagIn de zomervakantie ben ik op vakantie gegaan met mijn ouders. We gingen naar het mooie Portugal waar de zon onze gehele vakantie heerlijk scheen. We hebben er een hele leuke vakantie gedaan, veel dingen gezien en ook veel dingen gedaan. Zo zijn we uiteten geweest meerdere keren en hebben we een aantal steden bezocht. Porto was voor ons echt de uitschieter maar helaas gebeurde er ook een klein ongelukje in Porto. Mijn telefoon liet ik daar namelijk per ongeluk vallen op de stenen grond. Met als gevolg dat het scherm volledig stuk was gegaan. Gelukkig was het de einde van de vakantie en vlogen we die avond terug naar Nederland. Ik kon dan mijn telefoon laten maken in Nederland.

Samsung reparatie Den Haag

 

Reparatie was geen enkel probleem

 

Eenmaal in Nederland aangekomen ging ik gelijk opzoek naar Samsung reparatie Den Haag. Ik wist namelijk dat ik bij die winkel snel mijn telefoon kon laten maken. Ik kon de winkel snel vinden omdat ik er wel eens eerder was geweest. Toen ik bij de winkel aankwam herkende ik het enigszins nog en bij binnenkomst werd ik zeer vriendelijk ontvangen door een medewerker van de winkel, waar ik vervolgens ook heen ging met de vraag of hij mijn telefoon kon maken. Hij vertelde dat dit geen probleem moest zijn en dat hij er meteen mee aan de slag ging. Ik kon later terug komen.

 

Telefoon zag er weer beeldschoon uit

Na een uurtje was ik alweer terug bij Samsung reparatie den haag om te kijken of mijn telefoon alweer klaar was. En ja dat was het geval. Mijn telefoon was weer gemaakt door de medewerker van Samsung reparatie den haag, en hij zag er weer beeldschoon uit. Geen enkel krasje op het beeldscherm! Ik ben zeer tevreden over de reparaties die Samsung reparatie den haag verricht. Ze hebben me niet teleurgesteld!