sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ik liet telefoonzaak Arnhem mijn telefoon repareren

telefoonzaak arnhem

telefoonzaak arnhemIn de afgelopen zomer ben ik een keer goed de fout ingegaan door mijn telefoon te laten vallen vanaf de trap op mijn werk. Het gebeurde toen ik te veel in mijn handen had waardoor mijn telefoon ontglipte. De trap op mijn werk is ook nog is een hoge trap dus toen ik mijn telefoon beneden op de grond zag liggen kon ik al raden dat die stuk was. En dat was mijn telefoon ook. Het scherm was er bijna vanaf en er zaten ontzettend veel barsten op mijn scherm.

Liet de ICT’er een kijkje nemen

 

Toen ik de ICT’er van mijn werk, die ook verstand heeft van telefoons, er naar liet kijken vertelde hij mij dat het scherm en de LCD sowieso stuk waren. Bijna de 2 duurste onderdelen van de telefoon. Ik wist toen dat ik flink in de portemonnee kon gaan grijpen.Nadat de ICT’er er naar had gekeken, ging ik op zoek naar een Telefoonzaak in Arnhem.

Stond een nieuwe telefoon op mij te wachten

 

Na wat rondlopen in het centrum van de mooie stad Arnhem had ik al een winkel gevonden waar ze aan reparaties doen. Ik liep naar binnen bij Telefoonzaak Arnhem, waar ze mijn vriendelijk ontvingen. Ik vertelde wat er was gebeurt en dat ik mijn telefoon wilde laten maken bij telefoonzaak Arnhem. De medewerker van telefoonzaak Arnhem vertelde me dat dat geen probleem was en dat ze eventjes gingen overleggen wanneer ik de telefoon kon komen ophalen. Ik heb vervolgens mijn telefoonnummer ( van de reserve telefoon) achtergelaten. Na een half uurtje werd ik gebeld en omdat het nog vroeg was werd er mij verteld dat ik s’avonds mijn telefoon kon ophalen. Toen ik s’avonds arriveerde bij telefoonzaak Arnhem, stond er een zowat nieuwe telefoon op mij te wachten. De prijs viel me in een paar opzichten nog mee.

telefoonzaak arnhem