sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Wil jij ook liposuctie?

Liposuctie

UitstellenLiposuctie Liposuctie

Liposuctie is een van de meest effectieve manieren om jouw droomfiguur te bereiken. Hiermee bedoel ik dan niet om veel vet te verliezen, maar om het laatste beetje te verwijderen kan het ideaal zijn. Zelf had ik altijd al last van de zogenoemde zwembandjes. Hoeveel ik ook trainde, het ging er maar niet af. Ik had al zoveel geprobeerd, tot ik door een vriendin hierover getipt werd. Haar moeder had het laten doen en was hier heel tevreden over. Toen ik zelf online ging kijken, spraken de resultaten mij direct aan. Het enige wat ik niet fijn eraan vond, is dat je onder algehele narcose moet. Ergens vond ik dit een naar idee en heb ik het daarom heel wat jaren uitgesteld.

Vertrouwen

Toen ik twee jaar later weer aan liposuctie dacht, heb ik direct de stap genomen om een intake te plannen. Daar heb ik toen al mijn vragen kunnen stellen, waaronder over de anesthesie. Zij vertelden mij heel eerlijk dat er risico’s aan verbonden zijn, maar dat zij er alles aan doen om deze zo klein mogelijk te houden. Daardoor kreeg ik er meer vertrouwen in en ben ik deze behandeling uiteindelijk ondergaan. Ik ben mega tevreden over het resultaat en heb hierdoor ook een stuk meer zelfvertrouwen wanneer ik in mijn bikini over bijvoorbeeld het strand loop. Mocht jij nu ook last hebben van zwembandjes of vet op een andere plek wat maar niet weg wil, neem dan zeker een kijkje op de website van Kliniek Veldhoven.