sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Liposuctie was voor mij de oplossing

Liposuctie is wat voor mij de oplossing was en omdat ik zo tevreden ben over Kliniek Veldhoven, heb ik besloten om mijn reactie achter te laten op dit blog. Vanwege mijn zwangerschap heb ik een erg dikke buik overgehouden. Omdat ik toen die tijd erg veel ben aangekomen lukte het mij niet om alles weg te krijgen. Het leek wel alsof het vet bij mijn buik niet meer weg te krijgen was. Hier werd ik erg ongelukkig door en daardoor zat ik ook erg slecht in mijn vel. Natuurlijk heb ik alle afvalpogingen gedaan naast dat ik ben gaan sporten in de sportschool. Omdat ik hier niet mijn buikvet mee weg kreeg, besloot ik het om het over een ander boeg te gooien.

Liposuctie

Een blijvend eindresultaat

Toen ik de website van Kliniek Veldhoven vond, kon ik hier veel informatie vinden. Hierna heb ik een afspraak gemaakt om de mogelijkheden te bespreken. Mijn man is met mij meegegaan omdat hij wist dat ik er zo mee zat en dit ook wel een beetje eng vond. Het gesprek was erg prettig en er werd uitgebreid de tijd voor mij genomen. De liposuctie was bij mij mogelijk en er is mij precies verteld hoe alles in zijn werk zou gaan. Daarna is het behandelplan opgesteld en daarvoor heb ik een afspraak gemaakt.

Nu ben ik inmiddels een aantal weken verder en ik voel mij zowel lichamelijk als psychisch goed! Mijn lichaam is weer in de goede verhouding en hierdoor kan ik mij weer richten op het sporten zonder dat mijn buik in de weg blijft zitten.

Liposuctie