sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Niet tevreden over de verhoudingen van je lichaam?

Ben je onzeker over je lichaam? Dan kan Kliniek Veldhoven – Liposuctie misschien de oplossing voor je zijn. Deze techniek is bestemd voor lichamen die uit verhouding zijn geraakt door plaatselijk hardnekkig vet. Veel voorkomende plekken zijn bijvoorbeeld de buik, benen, bovenarmen en rug. Dit vet wordt tijdens deze behandeling weggezogen. De behandeling in de kliniek in Veldhoven kan je helpen om je contouren en daarmee je zelfvertrouwen weer terug te winnen. Echter is hier een goede samenwerking voor nodig. Zonder jezelf ook een gezonde leefstijl aan te wennen zal de behandeling geen zin hebben.

 

Samenwerken om je contouren terug te krijgen

De operatie zal je op weg helpen om je contouren weer terug te krijgen. Echter zal je zelf ook mee moeten werken. Wanneer je ongezond eet en te weinig beweegt zal het vet, al dan niet op een andere plek, terugkomen. De behandeling is dan ook geen manier om van overgewicht af te komen. Het is enkel een manier om van plaatselijk hardnekkig vet af te komen.

 

Kliniek Veldhoven – Liposuctie volgens de laatste technieken

De Kliniek Veldhoven – Liposuctie wordt uitgevoerd door zeer deskundige plastisch chirurgen. Deze specialisten werken volgens de laatste technieken. Dit betekent onder andere dat ze gebruik maken van de dunste buisje om het vet weg te zuigen. Dit is een zeer secuur werk, voordeel is dat je minimale of zelfs helemaal geen littekens aan de operatie over zal houden. Daarnaast hecht de kliniek veel waarde aan persoonlijk aandacht. Voorafgaand aan de behandeling zal de specialist je uitgebreid informeren over het proces. Ook zal hij de nodige nazorg geven en het genezingsproces secuur met je in de gaten houden.