sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Wij huurden een villa Dordogne!

villa dordogne

villa dordogneDag allemaal, vandaag is het weer tijd voor een nieuw artikel. jullie weten dat ik op dit blog alles schrijf over wat ik dagelijks meemaak. Vandaag ga ik het over villa Dordogne hebben. De reden hiervan? Toen ik laatst in de kou naar mijn werk ging, mistte ik mijn vakantie in een keer enorm. In Frankrijk zat ik heerlijk in de zon, aan het zwembad van mijn villa. Dit terwijl ik deze zomer eigenlijk niet op vakantie zou gaan. Gelukkig kwamen mijn vriend en ik erachter dat we dit wel wel echt nodig hadden. Daarom zijn we het internet opgegaan, opzoek naar een leuke vakantie. Op het internet kwamen we veel aanbieders tegen. We wisten namelijk wel waar we naartoe wilden, we wilden namelijk naar Dordogne, in Frankrijk. Dit is echt een prachtig gebied, en wij hadden hier al veel mooie verhalen over gehoord. Op het internet kwamen we al snel uit op de website van Dordogne Maison.com. Op deze website kan je villa’s huren met alles erop en eraan, in de Dordogne

Een geweldige vakantie!

Wij vonden al snel een villa Dordogne, waar wij wel wilden verblijven, we besloten daarom ook maar om meteen te boeken. Hier hebben we geen spijt van gekregen, want dit was echt een fantastische vakantie. De villa was overigens echt prachtig, en zeker een aanrader, wij gaan volgend jaar weer.