sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Altijd iets te doen tijdens je vakantie

Wanneer je op vakantie bent is het leuk voor de kinderen dat er altijd iets wordt georganiseerd, zodat zij bijvoorbeeld met minder goed weer niet de hele dag met hun ziel onder hun arm rondlopen. Van de vakantieparken Limburg is de Leistert al een aantal keer uit de bus gekomen als leukste vakantiepark. Mede door het uitgebreide animatieprogramma en de goede faciliteiten is het vakantiepark bijzonder populair, vooral bij jonge gezinnen. Iedere dag is er wel iets leuks te doen voor de kleine gasten van het park.

Vakantieparken Limburg

Unieke formule van een eigen kampeerplek

Bij ons vakantiepark kun je een kampeerplek huren met eigen sanitair, zo heb je het gevoel van de camping en de faciliteiten van een bungalowpark. Wil je echt compleet verzorgd in een huisje overnachten dan zijn er verschillende bungalows beschikbaar, van 2 tot een groep van ongeveer 18 personen. Ook voor grotere groepen ben je welkom bij de Leistert, alle bungalows, tenten, lodges zijn zeer kindvriendelijk ingericht en rookvrij. Laat je verwennen en huur een bungalow met een schitterende tuin en bubbelbad en sauna in je eigen woning.

Vakantieparken Limburg

Kinderen hebben de tijd van hun leven

Vervelen is er niet bij voor de kinderen, of het nu met bakken uit de hemel komt of de zon schijnt. Meer dan voldoende mogelijkheden voor kinderen om zich te vermaken op de camping, van het subtropisch zwemparadijs met glijbanen en een stroomversnelling, tot het buiten golfslagbad. Het klushuis waar de kleintjes lekker kunnen knutselen, en niet te vergeten de overdekte Plaza met speeltoestellen en bowlingbanen. Zijn we bijna de indoor jungle nog vergeten.