sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Hotel Waalwijk

Wilt u een gezellig weekendje het huis uit en zoekt u een hotel in een mooie omgeving met veel ruimte voor activiteiten? Dan is Hotel Waalwijk hét hotel wat u zoekt. 
Hotel de Kroon is een prachtig hotel gelegen in de omgeving Waalwijk. Of u nu met zijn tweeën of met het hele gezin op stap gaat, door Hotel de Kroon ligt de Provincie Brabant aan uw voeten. Buiten het hotel is er veel ruimte voor leuke activiteiten. U kunt bijvoorbeeld de omliggende dorpen ontdekken door een gezellige fietstocht te maken.  Tijdens de fietstocht kunt u ook een bezoekje brengen aan de Drunense duinen. Dit prachtige natuurgebied ligt om de hoek van het Hotel. 
Bent u meer van de stedentrips? Dan zijn daar ook velen mogelijkheden voor. Hotel de Kroon ligt centraal in Brabant waardoor u velen steden kunt bezoeken zoals breda. Breda is een mooie en grote stad waar u heerlijk kunt shoppen en kun ontspannen op één van de velen terrasjes. 

Prachtige omgeving van Hotel Waalwijk

Samen met mijn gezin heb ik een weekje overnacht in Hotel de Kroon. We hebben erg genoten met zijn viertjes. Dit was niet mogelijk zonder Hotel de Kroon en de mooie omgeving. Er was veel ruimte voor leuke activiteiten waardoor we bijna nooit stilzaten. Na deze geweldige activiteiten konden we weer helemaal tot ons zelf komen en ontspannen.

Wij hebben een onvergetelijke week mogen beleven met dank aan Hotel de Kroon. Ik raadt u dan ook ten zeerste aan om een kijkje te nemen op de website