sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tip: verse pasta’s!

verse pasta's

 verse pasta'sLekker eten is iets dat ik erg graag doe. Ik hou van veel soorten eten en ik probeer dan ook veel. Eten is iets dat erg belangrijk is in mijn leven. Ik ga regelmatig uiteten maar ik bestel bijvoorbeeld ook regelmatig verse pasta’s op de website van New York Pizza. Ik wist zelf eigenlijk ook niet dat het mogelijk was om hier pasta te bestellen. Dit is niet het enige want je kunt hier ook broodjes en lasagne bestellen. Ik wist dit zelf eerst ook niet omdat dit totaal niet bij de naam past. Dit neemt niet weg dat het natuurlijk super is dat dit wordt aangeboden.

De kwaliteit van de verse pasta’s is erg hoog. Ik bestel inmiddels bijna wekelijks een pasta op de website. Het is namelijk erg gezond en absoluut niet duur. In verhouding met veel restaurants is het zelfs goedkoop. De kwaliteit is sowieso net zo goed en daarom doe je er god aan om hier je pasta te bestellen.

 verse Pas geleden ook met vrienden besteld! pasta's

Wat ook erg fijn is, is dat dit bedrijf erg snel is met bezorgen. Pas geleden besloot ik om samen met mijn vriendinnen eten te bestellen bij dit restaurant. We hadden ons eten gelukkig al binnen een halfuur. Het eten was lekker vers en we hebben allemaal genoten van onze maaltijd. Bestellen op de website van New York Pizza zal ik u zeker aanraden. Ze zijn namelijk snel, het eten is vers en buiten dat is het ook absoluut niet duur. Kortom, een echte aanrader.