sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

New York Pizza heerlijk en snel!

1Je hebt zin in een heerlijke pizza maar totaal geen zin om de deur uit te moeten maar lekker lui op de bank te blijven hangen tegenwoordig hoef je niet meer de deur uit. Vooral niet voor pizza of iets van een snackbar. Nu kan je namelijk gewoon online bestellen als je honger hebt. Het is een super handige. Als je geen tijd hebt maar toch graag iets wilt hebben. Je kan nu ook pizza bestellen dus bij New York Pizza.

Een hele goede zaak

2

Wanneer je een pizza laat bezorgen zul je echt geen verschil merken en is het net zo lekker als wanneer je het in de pizzeria eet, het is alleen een sneller en gemakkelijker. Het bestellen zelf gaat ook vrij snel. Je kiest je smaak op bovenstaande website. Dan kies je wat je er bij zou willen hebben en dan klik je op de bestel knop.

Betalen en wachten.

Na dat je dit hebt gedaan op de website van New York Pizza. Hoef je alleen in te loggen op je i-deal en dan kan je overmaken. Als dit is gebeurt krijgt de zaak een melding en wordt je favoriete pizza binnen de kortste keren geleverd. Dit is heel fijn ik maak er zelf veel gebruik van als ik druk ben en niet kan koken. Is dit iets voor jou neem dan snel een kijkje op de website!3