sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Frietkot voor feesten!

1 Ik ga het vandaag hebben over een frietkot, je zult je vast afvragen wat dit precies is? Nou, dit is als het ware een frietwagen. Wat bij de meeste mensen natuurlijk bekend is dat een frietwagen friet en overige bittergarnituur serveert. Maar stel dat je een feest wilt geven en je hebt geen zin om zelf voor het eten te zorgen wat doet je dan? De meeste mensen serveren hun eigen frituur met hun eigen frituurpan, maar ikzelf vond dit een slecht idee voor de verjaardag van mijn vriend. Er waren namelijk zo’n zestig uitnodigingen verstuurd en dat zal dan betekenen dat wij de gehele avond bezig waren met het frituren. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf waarbij ik die kon huren die ik kon in huren.

 

De website2

Op een gegeven moment kwam ik via het internet op de website van Frietkot huren. Dit leek me dus super handig aangezien deze frietwagens te huren zijn voor een mooie prijs.En het personeel dat voor je frituurt zit er bij. Wanneer je een frietwagen inhuurt bij het bedrijf snackmobiel heb je als het ware de hele avond de beschikking over een privé frietwagen. Mijn vriend en ik vonden dit een geweldig idee vandaar de keuze om gebruik te maken van deze mogelijkheid!

Heel lekker eten

Al het geserveerde eten van deze frietwagen was heerlijk vers en warm. De friet en het bittergarnituur smaakte heerlijk waardoor iedereen hun buik vol heeft gegeten. Wat mij betreft dus zeker een aanrader!