sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tip: een wel heel bijzondere design loungebank

Mijn nieuwste bericht staat in het teken van de lente, mijns inziens het beste seizoen van het jaar. De donkere dagen worden vervangen door dagen waarop we alleen maar zon hebben – daar worden ook onze gedachten zeer zonnig van. Hoe kun je nu het beste optimaal genieten van dit natuurlijke geschenk? In je eigen achtertuin natuurlijk! Vandaar enkele tips voor het creëren van je eigen design loungebank

lb27

Ontwerp je eigen tuinbank!

Er is immers niets leuker dan zelf een behoorlijke vinger in de pap te hebben op het gebied van de inrichting van je huis en tuin. Natuurlijk heb je altijd de keuze wélke meubels aan te schaffen, maar ik doel denk ik op een nog bredere interpretatie van dit gegeven. Heb je immers ooit gehoord van het drukken van je eigen print op een tuinbank?

lb28

Het bestaat wel degelijk! Bij Dutch Riviera kun je je eigen design loungebank samenstellen met precies de afbeelding daarop die je wilt. Je persoonlijke print draagt echt uit wat jij voor ogen hebt met je tuin. Dat maakt het tot een heel bijzonder ontwerp en een echt gepersonaliseerde achtertuin. Ik wilde niets liever dan dat en heb inderdaad een design laten uitvoeren door Dutch Riviera, dankbaar voor de mogelijkheden die zij in dezen boden. En het resultaat mag er ook echt zijn, kijk maar eens naar de foto’s die ik aan dit bericht heb toegevoegd – dat is precies de vrijheid die je zou kunnen nemen. Ik hoop je te hebben geïnspireerd en je de ogen te hebben geopend met wat allemaal mogelijk is!

lb26