sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een sloep huren amsterdam is een romantische ervaring!

sloep huren amsterdam

sloep huren amsterdam

 

 

 

 

Afgelopen week had ik iets bijzonders te vieren met mijn vriend. Wij hadden alweer een relatie van een jaar, en een weekendje Amsterdam stond op de planning. Natuurlijk wilde ik in dat weekendje een aantal leuke dingen gaan uitvoeren. Ik nam een kijkje op het internet, met de hoop een paar leuke activiteiten te vinden. Op een begeven moment kwam ik terecht bij sloep huren amsterdam. Ik bekeek de beschrijving en het leek mij hartstikke leuk om te doen. Zodoende ging ik een aantal recensies lezen van mensen, die een sloep huren amsterdam hadden ervaren. Iedereen sprak over een romantische en gezellige ervaring. De recensies haalde mij uiteindelijk over, en ik huurde een sloep af voor ons weekendje weg!

Het was een heerlijk weekendje weg!

Eenmaal aangekomen in Amsterdam zijn wij eerst even lekker wezen eten. Het was al avond toen wij aankwamen. In de avond zijn we het centrum ingegaan en hebben wij een stadswandeling gemaakt. Een dag later gingen wij richting onze sloep, die ik had afgehuurd. het was een prachtige ervaring, met zijn tweetjes op het water. Het was precies zoals de recensies vertelde, het was een romantische en gezellige ervaring. Het was een top weekendje! Een sloep huren is een aanrader voor iedereen, die een dagje weggaat naar Amsterdam! Kijk daarom echt even op de bovenstaande link!

Amsterdam Weekendje weg