sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

My Palm Shop levert kwaliteit!

My Palm Shop

Wist jij dat het mogelijk is om online diverse leuke planten te bestellen? Ikzelf shop namelijk maar al te graag bij My Palm Shop. Hier vind je leuke planten welke je kan bestellen, dit wordt ook nog eens bij jou thuisbezorgd ook!

My Palm Shop

Normaal gesproken ga ik altijd naar de dichtstbijzijnde tuincentrum om vervolgens mijn planten daar te kopen. Vanaf het moment dat ik zag dat het mogelijk is om online planten te bestellen ben ik niet meer in de tuincentrum geweest. Wanneer ik namelijk weer nieuwe planten in huis wil hebben, dan start ik mijn computer op en ga vervolgens shoppen bij My Palm Shop.

Ruim assortiment

Hier vind je dan ook een ruime keuze van diverse planten. Ook de juiste hulpmiddelen om de planten goed te laten groeien kan je hier bestellen. Zelf ben ik een fan van de dwergdadelpalm. Dit is een plant welke in diverse maten verkrijgbaar zijn. Tevens heeft deze plant weinig zorg nodig om te blijven schitteren in huis. Perfect voor mij aangezien ik het wel eens vergeet om water te geven aan de planten. Hierdoor toen ook besloten om deze plant te bestellen. Ook vind je hier diverse leuke planten welke in de aanbieding zijn! Zo heb ik hier wel eens een leuke planten gekocht welke ik nog niet kende( je leert ze wel kennen). De planten worden trouwens wel erg netjes en zorgvuldig ingepakt.

My Palm Shop

Kortom, wil jij leuke planten in huis hebben? Heb jij geen zin om hiervoor naar de winkel te gaan? Bekijk jij ook dan eens bovenstaande website!