sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Sauna kachels koop ik op de website van Body Fit Webshop

bodyfit_lang2Aangezien je jezelf graag ontspant na een drukke dag op kantoor heb je besloten om een sauna aan te schaffen. Maar, nu dien je helaas de kachel van de sauna te vervangen. Bij het bekijken van sauna kachels via het Internet is je wellicht de website van Body Fit Webshop opgevallen. Ze bieden al een kachel voor je sauna aan voor een schappelijke prijs van 189 euro. En, dan heb je de keuze uit een sauna kachel met een vermogen van 4,5 kW, maar je kunt ook kiezen voor een kachel voor je sauna met een vermogen van 6 kW.
saunastenen_opgietOok voor accessoires ben je op de website van Body Fit Webshop aan het juiste adres. Want vaak ben je met het aanschaffen van een kachel nog niet klaar.

sawotec_nr60nb_jpg

Voor een pure wellness beleving

Hecht je ook zoveel waarde aan het ervaren van de wellness ervaring die zo gewend bent in jouw plaatselijke kuuroord, maar dan bij jou thuis? Wacht dan niet langer en breng eens een bezoek aan de website van Body Fit Webshop. Zij bieden namelijk deskundig advies en de service medewerkers helpen je dan ook graag op weg met advies. Ook is het mogelijk om die kachel of ander item via hun fysieke winkel op te halen. Dit aangezien ze natuurlijk een fysieke winkel hebben met een showroom waar je gerust eens langs kunt komen om de items die ze op hun website aanbieden in het echt te aanschouwen. Verder bieden ze een snelle levertijd en is de levering gratis boven een orderwaarde van 75 euro.