sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ik volgde de herhaling ploegleider BHV

Herhaling ploegleider BHV

Elk jaar moet ik van mijn werkgever de herhaling ploegleider BHV volgen samen met nog 2 andere collega’s. Wij werken in een groot pand met bijna 500 medewerkers en op elk van de 3 verdiepingen hebben wij iemand die aanstuurt in het geval van een noodsituatie. Het geeft me zelf ook een heel prettig gevoel dat ik ieder jaar weer wat dingen bijleer en mijn kennis op peil houd.

Voorkomen is beter dan genezenHerhaling ploegleider BHV

Het is belangrijk om de herhaling ploegleider BHV jaarlijks te volgen omdat je dan zeker weet dat je nog precies weet wat je moet doen. Als je er langer tussen laat zitten, kan het zijn dat kennis wegzakt en je toch in paniek raakt. In paniek raken is namelijk 1 van de dingen die je absoluut niet moet doen. Het is namelijk jouw taak om mensen aan te sturen en te zorgen dat iedereen veilig is. Ik heb het zelf nog nooit hoeven te gebruiken en hoop dit natuurlijk ook nooit te hoeven doen. Ondanks de training weet ik niet of ik helemaal rustig zou kunnen blijven, maar gelukkig heb ik hier een aantal trucjes voor geleerd.

VHerhaling ploegleider BHVerantwoordelijkheid van mijn werkgever

Mijn werkgever regelt altijd voor ons dat we daar aanwezig kunnen zijn. Hij betaalt het ook, wat erg fijn is. Mocht ik ooit van baan wisselen, dan kan ik al die kennis en diploma’s gewoon meenemen. Ik zou iedereen aanraden om eens op de website van G4S Veiligheidstrainingen te kijken voor meer informatie. Er staat heel veel uitgelegd en je kunt er ook zien waar in Nederland je het kunt volgen.