sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Eenvoudig mijn heftruckcertificaat halen?!

Wesseldijk

Al een paar weken ben ik druk bezig met het zoeken naar een instituut waar ik mijn heftruckcertificaat halen kan. Echter valt het nogal tegen als je het aanbod bekijkt. Had namelijk niet verwacht dat er zoveel bedrijven zijn die dit mogelijk maken. Zo heb ik een lijstje gemaakt met de beschikbare bedrijven, tevens ook de kosten erbij geschreven zodat ik dit mee kan nemen in het besluit.

Wat mij wel opviel was het feit dat je bij Verkeersschool Wesseldijk een stuk voordeliger uit bent als wat ik elders had gezien. Dit is natuurlijk een pluspunt wat ik zeer zeker mee zal nemen!

Wesseldijk

Inschrijven?

Door de website van Wesseldijk te bekijken werd het voor mij duidelijk dat ik hier vast en zeker aan het goede adres ben. Toch heb ik er wel voor gekozen om eerst elders te bekijken, wellicht dat ik het nóg beter kan vinden.

Heftruck

Al met al ben ik terug gekeerd naar Wesseldijk, dit naar aanleiding dat het hier wel erg voordelig is. Tevens ook het feit dat ik hier eenvoudig met een paar dagen al kan starten. Dit heb ik dan ook niet afgeslagen en heb ervoor gekozen om mij hier in te schrijven. Eenvoudige inschrijving wat resulteert in het feit dat ik nog geen week later al kon starten om mijn heftruckcertificaat te behalen.