sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Met Ibiza Villa De Luxe boek je een exclusieve vakantie

Ibiza Villa De Luxe

Ibiza Villa De Luxe is dé specialist op het gebied van prachtige villa’s op Ibiza. Wil jij er lekker tussenuit en de zon opzoeken? Dan is deze organisatie echt een aanrader. Ik heb zelf onlangs een villa gehuurd op Ibiza. Wij wilden namelijk op een relaxvakantie met het hele gezin en het zonnetje mocht natuurlijk niet ontbreken. En wat er is nu exotischer dan het mooie Ibiza!

Ibiza Villa De LuxeDe ideale vakantie met Ibiza Villa De Luxe

De bestemming was dus snel uitgekozen, maar we hadden nog geen hotel op het oog. Ik was een beetje aan het rondneuzen op internet en kwam toen op de website van Ibiza Villa De Luxe terecht. Ik was direct heel enthousiast toen ik de prachtige villa’s zag. Dit idee paste ook echt bij onze wensen want we wilden graag op een luxe vakantie waarbij we lekker tot rust konden komen. Wel moest er in de omgeving genoeg te doen zijn voor de kinderen. Door gebruik te maken van de filters op de website had ik al snel een geschikte villa gevonden. Deze accommodatie had vier slaapkamers en bood een prachtig uitzicht op de zee. Het leek me voor de kinderen namelijk leuk dat we dicht bij het strand zaten. Daarnaast beschikt de villa ook over een eigen zwembad met ligbedden dus wat wil je nog meer! 

Ik heb de villa aan mijn kinderen en mijn man laten zien en ze waren allemaal razend enthousiast, net als ik! Gelukkig kon ik snel de beschikbaarheid checken en was de villa nog beschikbaar in de periode dat we op vakantie wilden gaan. Al snel daarna heb ik de villa online geboekt en konden we ons gaan verheugen op een heerlijke vakantie.

Ibiza Villa De LuxeEen luxe vakantie voor het hele gezin

Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Ibiza Villa De Luxe. Natuurlijk betaal je wat meer voor zo’n exclusieve reis maar dit was het dubbel en dwars waard. De kinderen hadden de tijd van hun leven en wij zijn heerlijk tot rust gekomen en hebben genoten van dit prachtige eiland. Ik kan dit reisbureau dan ook echt aanraden wanneer je in een prachtige villa wilt verblijven.