sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een mooie wandelvakantie in Spanje

Als je een beetje van een actieve vakantie houdt, is wellicht een wandelvakantie in Spanje iets voor jou. Spanje biedt namelijk een aantal ingrediënten die een wandelvakantie echt bewonderingwaardig maakt. Zo heb je er veel zon, prachtige zeeën, bergen en een prachtige natuur die niet op lijkt te houden. Voor een beetje variatie ben je dus in Spanje aan het juiste adres.

Refugio Marnes
Refugio Marnes is gelegen in de Costa Blanca, waar je kunt genieten van ultieme rust. Ze bieden diverse accommodaties aan om in te kunnen verblijven. Maar daarnaast bieden ze ook drie wandelarrangementen aan. Deze zijn overigens niet alleen voor de zomermaanden. Hiervoor kun je ook in de nazomer, herfst en winter naar Spanje gaan. En dan zul je ontdekken dat elk seizoen in Spanje zo zijn charmes heeft.

Arrangement
Wanneer je ervoor kiest om Refugio Marnes te bezoeken en gebruik te maken van een arrangement heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt op verschillende locaties overnachten dat wil zeggen op basis van Bed & Breakfast, een self- catering midden in de Spaanse natuur of een volpension welke vanaf 4 personen mogelijk is. Naast de overnachtingsmogelijkheden kun je ook nog kiezen in hoe zwaar je de wandelvakantie wilt hebben. Refugio Marnes biedt drie opties aan: laag intensief, intensief en hoog intensief. In alle drie de gevallen kun je kiezen voor Bed & Breakfast, Self- catering en volpension.