sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Zo blij met tattoo Papendrecht

Ik was bijna jarig en er werd me al steeds door familie en vrienden gevraagd wat ik voor mijn verjaardag wilde hebben. Ja en dat is moeilijk om iets te verzinnen wat ze kunnen geven. Ja er was wel één ding wat ik al jaren op mijn verlanglijstje had staan, maar nooit durfde te vragen, een tatoeage te laten zetten door tattoo Papendrecht. Aangezien ik dit jaar echt niet wist waar ze me blij mee konden maken heb ik de stoute schoenen maar aangetrokken en mijn wens uitgesproken. De reacties liepen uiteen van,  “geweldig”, tot, ” jij een tatoeage”? De hele week voor mijn verjaardag was ik druk met mijn huis opruimen en inkopen doen. Dat vind ik altijd een nadeel van jarig zijn, je bent er altijd zo druk mee. Maar als alles eenmaal gedaan is verheug ik me enorm op de gezelligheid van mijn familie en vrienden. Ik moet zeggen dat mijn verjaardag begon met een flinke zonnestraal die door de gordijnen mijn slaapkamer binnen kwamen. Wat een geweldige dag, nu al. Rond drie uur kwam de visite langzaam binnen druppelen. Wat me opviel dat niemand een cadeautje bij zich had, maar me alleen feliciteerde en ging zitten.  7777777

Ik ben super blij

Eindelijk werd er me een enveloppe overhandigd, met trillende handen maakte ik deze open. Ik heb nog minuten met open mond en de enveloppe in handen gestaan. Kon mijn ogen niet geloven, maar er zat een waardebon in voor het laten zetten van een tatoeage bij tattoo Papendrecht. Mijn verjaardag kon niet meer stuk, ik was super blij. 88888