sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tattoo zetten? Ga naar tattooshop Papendrecht.

Ik heb altijd de wens gehad om ooit eens een tattoo te laten zetten. Helaas vonden mijn ouders dat geen goed idee, en mocht beslist geen tattoo laten zetten als ik nog thuis woon. Nu ben ik inmiddels heel wat wijzer en heel wat jaartjes ouder geworden maar de wens om een tattoo te zetten is alleen maar groter geworden. Heb er al zolang op moeten wachten, nu is dan eindelijk de dag aangebroken, ik ga een afspraak maken om een tattoo te laten zetten. Om twee uur had ik de afspraak bij tattooshop Papendrecht. Ik wist ongeveer wat voor een soort tattoo ik wilde, maar tijdens het doorbladeren van de boeken met voorbeelden wist ik het even niet meer. Na ruim een uur door de boeken te hebben gesnuffeld heb ik eindelijk mijn keuze kunnen maken. Wat ik altijd al wilde hebben is een soort levensverhaal in de vorm van een boom. Deze loopt dan via mijn schouder naar beneden, halverwege mijn rug. In deze boom is van alles verwerkt wat mij dierbaar is. Namen van dierbare, huisdieren, maar ook data’s van trouwdata’s en verdere belangrijke dingen die veel waarde voor mij hebben. 333333

Ik heb een tattoo.

Ik had het geluk dat er dezelfde middag nog plaats was om de tattoo te laten zetten. Het duurde al met al ruim twee uur voordat ik het resultaat kon zien. Ik heb er heel wat jaren op moeten wachten, maar het resultaat mag er wezen. Mijn volgende afspraak bij tattooshop Papendrecht is alweer gemaakt. logo_eldasa