sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Zeer leuke dansles in Amersfoort

Wij zitten onder dansles Amersfoort om zo voor onze bruiloft de openingsdans te leren. Mijn man en ik hebben nog nooit dansles gehad en verder dan het springen in een disco zijn wij niet gekomen. Het leek ons dan ook verstandig om op onze bruiloft op z’n minst één dans  te leren, de openingsdans. Tijdens deze dans kijkt iedereen naar je en als je dan als een gek staat te springen komt niet echt goed over. Tijdens een kennismakingsgesprek konden wij onze voorkeur aan muziek doorgeven en eventueel andere wensen die wij hadden. dansles Amersfoort

Op maat gemaakte choreografie

Tijdens het kennismakingsgesprek met Dans Projecten kwamen wij erachter dat er echt werk werd gemaakt van de openingsdans. Een bruiloft is een dag om niet meer te vergeten en wat is er dan leuker dat niemand onze openingsdans vergeet. Een speciaal op maat gemaakte choreografie heeft ervoor gezorgd dat onze dans de knaller van onze bruiloft werd.

Om te leren dansen is er hier bij Dans Projecten voor iedere leeftijdsgroep bepaalde lesprogramma’s mogelijk. Zeg nou zelf, wat is leuker, in een bedompte klas te zitten, of lekker los te gaan op de dansvloer. Kijk voor de mogelijkheden eens op de site van  Dans Projecten.