sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Culinair Centrum heeft onze bruiloft georganiseerd

Culinair Centrum

Dankzij Culinair Centrum hebben wij een bruiloft om nooit meer te vergeten! Alles was tot in de puntjes geregeld en dan heb ik het nog niet gehad over de geweldige service die zij verleend hebben. Wij waren specifiek opzoek naar een locatie waar alles werd geregeld voor ons. Onze familie is niet heel erg groot waardoor de ruimte ook niet groot hoeft te zijn. Hierdoor zijn wij op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om dit te realiseren. Het belangrijkste was dat het voor iedereen toegankelijk is om er te kunnen komen.

Terecht gekomen bij Culinair Centrum

Culinair Centrum

Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen bij Culinair Centrum en nog een paar bedrijven. Om een goede indicatie te krijgen is het belangrijk om een afspraak te maken zodat wij de locatie persoonlijk kunnen zien. Met een paar vrienden erbij zijn wij naar deze bedrijven gegaan. Als laatste wilde wij Culinair Centrum bezoeken en dat was fantastisch! Bij binnenkomst werden wij al meteen hartelijk ontvangen. Hier hadden wij trouwens ook het gevoel dat wij erg welkom waren.

Feesten zoals wij het gewend zijn!

Onder het genot van een kop koffie konden wij onze wensen bespreekbaar maken. De taart moest groot genoeg zijn voor ons allemaal. Niet te vergeten dat wij geen zorgen willen hebben. Oftewel, alles moest uit onze handen worden gehaald zodat wij echt een top avond zullen hebben. Alles wat wij hadden aangegeven was bij dit bedrijf geen enkel probleem. De taart konden wij zelfs van tevoren proeven zodat wij hier een goede keuze in zullen maken.