sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Wil jij ook online leuke lintjes bestellen?

lintjes

lintjes

Nieuwe website ontdekt

Voor iedereen die erin geïnteresseerd is: Ik heb een nieuwe website gevonden! Hier kun je leuke lintjes bestellen. Online heb ik gewoon gezocht op leuke lintjes bestellen en zo kwam ik bij deze website terecht. Zelf vind ik het altijd leuk om kunst te maken met gebruik van lintjes. Daarnaast gebruiken wij thuis ook altijd lintjes wanneer wij zelf kaarten maken bijvoorbeeld. Ook is het leuk om het lint te gebruiken voor verschillende decoratie in huis. Mijn man vind het altijd onzin, maar de kinderen en ik beleven er een hoop plezier aan. Met de feestdagen gebruiken wij altijd veel lint, ook voor in de kerstboom bijvoorbeeld. Daarom was het lint in huis nu bijna op en wilde ik nieuwe bestellen. Het is erg handig om dat gewoon online te kunnen doen! Daarom geef ik jullie nu deze tip.

lintjes

Voor de kinderen

Zoals ik al zei, beleven de kinderen en ik veel plezier aan het knutselen met lint. Vooral mijn dochters vinden het leuk! Online hebben wij erg veel lint kunnen vinden in alle kleuren van de regenboog. Het is echt leuk om op deze manier de kinderen te prikkelen om lekker creatief bezig te gaan. En het levert natuurlijk veel minder troep op, dan wanneer zij met klei of verf spelen. Onze bestelling was al snel geplaatst en slechts twee dagen later konden de kinderen weer lekker aan te slag. Zij hebben al leuke kunstwerkjes gemaakt, iedereen blij! Echt een aanrader voor iedereen die graag creatief bezig is.