sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Laat de vonken er van af spatten

De mate van aantrekkingskracht tussen jou en je partner heeft natuurlijk te maken met meerdere factoren. Niet alles draait uiteraard om uiterlijk, maar ook om vertrouwen, genegenheid en wederzijdse affectie. Daarnaast kan iemands persoonlijkheid zijn of haar aantrekkelijkheid enorm verhogen, omdat het minstens zo belangrijk is dat jij kan genieten van iemands uitstraling in een relatie dan van het uiterlijk. Maar, het is natuurlijk wel fijn als je partner zich goed verzorgt. Een mooi mannenkapsel kan al veel voor iemands gezicht en uitstraling doen. Vooral de mannenkapsels trend van nu zijn enorm populair. 

De perfecte haarstijl voor jouw gezicht?

Jarenlang was kort haar populair, de zogenaamde ‘fade-out’. De zijkanten opgeschoren en dan bovenop je hoofd laat je het langer groeien zodat je dit kunt stylen. Ik denk dat de meeste mensen minimaal één iemand kennen die dit kapsel minstens 1 keer hebben gehad. Maar, de tijd van lang haar is ook weer aangebroken. De zogenaamde ‘man bun’, waarbij mannen hun haar net zo lang laten groeien dat ze een knotje kunnen maken. Persoonlijk is dat ook wel mijn favoriet. Het verschilt natuurlijk ook per persoon welk kapsel staat bij jouw gezichtsvorm, uitstraling en je look. 

Het is goed om uniek te zijn

Maar, de laatste tijd maakt het eigenlijk ook niet super veel uit of je kort of lang haar hebt. Sterren zoals Harry Styles en Timothée Chalamet doorbreken stereotypes van de stoere man die altijd een pak draagt, een baard heeft en een kapsel dat zijn mannelijkheid alleen maar versterkt. Het is namelijk juist steeds populairder om hier verandering in te brengen door bijvoorbeeld jurken te dragen, make-up op te doen en lange lokken over je schouders te laten vallen. En dit is minstens zo sexy als de standaard ‘mannen look’! Out-of-the-box denken is dus tegenwoordig enorm populair en trekt gegarandeerd aandacht. Het is een kwestie van smaak of jij dat ook leuk vindt, maar ikzelf vind het enorm aantrekkelijk!

Hoe zit het met je seksleven?

Om terug te komen op het onderwerp relatie; het is dus enorm belangrijk om jezelf niet aan te passen aan wat de ander vindt. Natuurlijk wil je elkaar aantrekkelijk vinden, maar als jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt in een bepaalde stijl en jouw partner vindt dit niet, dan is het toch enorm zonde om dit op te geven! Het gaat er uiteindelijk om dat je van elkaar kunt genieten, in de slaapkamer en daarbuiten. Misschien zelfs wel op z’n hondjes.

Wees vooral jezelf

Dus, mannen, laat je niet tegenhouden door de begrenzing van de ‘mainstream’ kapsels. Je eigen ding doen, creativiteit tonen en vooral zelfverzekerdheid uitstralen is tegenwoordig de meest sexy eigenschappen die een man kan bevatten. Ikzelf vind dat ook veel sexier dan de focus op je uiterlijk. Zolang jij je comfortabel met jezelf voelt in je relatie en je partner je hier ook de ruimte voor geeft en dit accepteert, dan is de basis voor je relatie in ieder geval al goed. Er zijn altijd dingetjes die je kunt proberen om iets meer pit in je relatie te geven, maar dat vraagstuk laat ik in het midden omdat ik denk dat je wel snapt waar ik op doel!