sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Wil jij nu ook je heftruckcertificaat behalen?

heftruckcertificaat

Met de juiste begeleiding je heftruckcertificaat behalen? Een aantal jaar geleden kreeg ik van mijn baas te horen dat ik ontslagen was. Ik had hiervoor geen enkele studie gevolgd omdat ik na mijn stage direct bij hetzelfde bedrijf was begonnen. Destijds leek dit voor mij een goede keuze te zijn en ik was hier ook overtuigd van dat ik er jarenlang zou gaan werken. Dit bleek dus geheel anders te zijn en moest ik ineens door de crisis opzoek gaan naar nieuw werk. Omdat ik geen enkele diploma’s op zak had bleek het een lastige opgave te worden. Ik ging bij mezelf raden wat ik kon doen om weer aan het werk te kunnen. Een vriend van mij werkte bij een bedrijf als chauffeur. Hij vertelde mij dat hij het erg naar zijn zin had. Om hier te kunnen werken had hij alleen een heftruck opleiding bij Osseforth moeten volgen. Hier had hij goede ondersteuning en lessen gekregen waardoor hij zijn certificaat snel behaald had. Dit leek voor mij ook de ideale oplossing om aan werk te komen en besloot dan ook om direct contact op te nemen met het bedrijf.

heftruckcertificaat

Goede lessen!

Door de juiste coaching kon ik eenvoudig en snel mijn heftruckcertificaat halen. Ik had hiervoor slechts enkele lessen nodig doordat ik de juiste coaching kreeg van mijn rijles instructeur. Ik ben deze organisatie dan ook erg dankbaar dat zij mij zo goed hebben geholpen. Ik kan iedereen dan ook aanraden om lessen bij deze organisatie te volgen. Zij kunnen jou perfect begeleiding tijdens dit proces!