sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Kans op auto ongeluk kan groot zijn

De kans op auto ongeluk kan groot zijn. Helemaal wanneer jij je niet aan de verkeersregels houdt, of het gaspedaal te diep intrapt. Natuurlijk hoeft een ongeval niet alleen vanaf jouw kant plaats te vinden. Er zijn genoeg medeweggebruikers die vaak levensgevaarlijke situaties veroorzaken. Denk hierbij aan geen voorrang geven, of gevaarlijke inhaal manoeuvres uit te halen. Maar ook het bumperkleven kan veel irritatie opleveren, waardoor mensen gevaarlijker gaan rijden. Helaas gebeuren er dagelijks veel ongevallen en in sommige gevallen met dodelijke afloop. Helaas zijn de gevolgen dan niet meer terug te draaien en vooral voor de nabestaande een zeer trieste gebeurtenis.

kans op auto ongeluk

Maak de kans op een auto ongeluk zo klein mogelijk

Zien en gezien worden dat is zeker een must, wanneer je aan het verkeer deel gaat nemen. Helaas is dat niet voor iedereen duidelijk en hierdoor kunnen vervelende ongelukken komen. Denk aan fietsers die zonder verlichting, in het donker de straat op gaan. Een automobilist moet dan erg op de hoede zijn om zo een fietser niet aan te rijden.

Helaas heeft onze dochter dit zelf kunnen meemaken. Zij had nog maar net haar rijbewijs en dan is het rijden in het donker best wel spannend. Op een avond had zij een fietser over het hoofd gezien en het gevolg was dat zij deze had aangereden. Erg dom van die fietser om zonder verlichting te rijden, maar uiteindelijk viel het letsel mee. Gelukkig heeft de letseladvocaat van Sap ervoor kunnen zorgen dat mijn dochter verder geen schade hoefde te betalen en is alles goed afgehandeld.