sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Voor je e sigaret ga je naar E Sigaret Solutions

Of je nou een ervaren damper bent of een beginner. E Sigaret Solutions heeft de ideale e sigaret voor jou!

Over e sigaret Solutions

E sigaret Solutions is een kleine beginnende onderneming binnen de e sigaret branche. De service van e sigaret Solutions is echt top zowel online en offline! Ook hebben ze een geweldig en overzichtelijk assortiment voor iedereen boven de 18 jaar. De winkel is gevestigd in Breda op de Dillenburgstraat nummer 80.

E-sigaret wat houd het in?

Een e sigaret is een apparaatje wat uit 2 delen bestaat: de accu en het reservoir. De accu zorgt voor de stroom en het reservoir houd de dampvloeistof op de juiste plaats. Een e sigaret wordt vaak gebruikt als een vervanger voor roken. Het grootste verschil tussen een e sigaret en een analoge sigaret is het feit dat een e sigaret de rook verdampt in plaats van verbranden. Door het te verdampen in plaats van verbranden vermijd je zo rond 4000 schadelijke stoffen.

Leeftijd

Om op de site te komen moet je boven de 18 zijn. Dit is natuurlijk met goede redenen. E sigaretten vallen net zoals normale sigaretten onder de tabakswet. We zijn er zeker niet om deze wet te overtreden. Daarom moet je dus 18+ jaar zijn om te bestellen bij e sigaret Solutions en wordt er om je id gevraagd bij de levering van het product. Dus onder de 18 e sigaretten bestellen gaat het niet worden.