sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Van mijn vriendin een meditatie cursus gekregen

meditatie

meditatie Een mooi cadeau

Al een tijdje ben ik erg geïnteresseerd in verschillende methoden om mijn lichaam beter te verzorgen. Dat betekent beter eten, goed bewegen, maar ook de kennis opzoeken voor mentale gezondheid. Zoals het lezen van boeken, het doen van yoga en natuurlijk mediteren. Door middel van boeken heb ik beter leren mediteren, maar ik heb nooit een meditatie cursus gevolgd. Toen ik mijn vriendin laatst hielp met verhuizen beloofde zij mij dat ik een cadeau van haar zou krijgen. Wat bleek nou! Zij had geregeld dat ik een paar keer naar een meditatie cursus kon gaan. Super lief van haar, en erg zinvol bleek achteraf. Het mediteren ging altijd wel goed, maar door de meditatie cursus heb ik toch nog wat technieken bijgeleerd.

Zo veel rust

Nu ik meer en effectiever mediteer heb ik veel meer rust in mijn hoofd. Ik kan mij niet eens meer herinneren wanneer ik voor het laatst gestresst was! Het schijnt zo te zijn dat hoe meer je stresst, hoe korter je leven wordt. Nou, ik denk dat ik er nu wel weer een paar jaartjes bij op mag tellen. Ik hoop dat ik meer mensen kan inspireren goed voor zichzelf te zorgen en meer te mediteren, het is het waard!