sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tip: stagiaire ict

stagiaire ictDag allemaal, het is weer tijd voor een nieuw artikel. Ik ga het vandaag namelijk hebben over stagiaire ict. Jullie weten dat ik dagelijks veel tips geef over alles in het leven. Mijn tips zijn allemaal gebaseerd op dingen die ik zelf meemaak, en dat zal vandaag niet anders zijn. Pas geleden kwam een goede vriendin van me op bezoek. We hadden het over van alles en nog wat, en het was erg gezellig. Toen ik vroeg wat ze nou eigenlijk deed, vertelde ze me dat ze nog op school zat en dringend opzoek was naar een stageplek. Als ze geen stageplek zou vinden, zou ze moeten stoppen met de opleiding, daarom zijn we het internet opgegaan. Op et internet zochten wij naar bedrijven die stages aanbieden. Op het internet zijn tevens ook veel bedrijven,  die allerlei soorten stages aanbieden. Veel bedrijven die dit doen, hebben nier de stages waar mijn goede vriendin op zat te wachten. Gelukkig kwamen wij op de website van: Stage Max.

stagiaire Een top site!stage

Op de website van Stage Max kwam ze namelijk al snel een bedrijf tegen dat een stagiaire ict nodig had. Ze ging meteen in op deze vacature, en inmiddels heeft ze haar stageplek te pakken. Ze is me erg dankbaar voor het goede zoeken, en ik hoop dat ik jullie hiermee een goede tip heb gegeven. Bedankt voor het lezen en hopelijk tot snel!