sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ik volg een training communicatieve vaardigheden

Omdat ik een hogere functie krijg op mijn werk, wil mijn leiding gevende dat ik een training communicatieve vaardigheden volgen. Deze ging ik volgen bij Carole Beelen Training & Consulting. Deze onderneemster is gevestigd in Loosdrecht en dus bij mij in de buurt. Ik maakte een afspraak voor mijn eerste cursus en was erg benieuwd wat ik ging leren. Bij binnen komst werd ik vriendelijk ontvangen door Carole en zij bracht mij naar een kamer waar andere cursisten al aan het wachten waren. 

Een betere nieuwe kijk op mijn werk

Door de training communicatieve vaardigheden heb ik nu een nieuwe en betere kijk op mijn werk en weet ik hoe ik mijn collega’s beter te woord kan staan. Zo kom ik niet bazig over maar wordt het geen wel gedaan dat ik wil dat zij doen. Ook is mijn denkpatroon veranderd en zie ik het nu in een ander perspectief. Dat allemaal door de cursus die ik volgde bij Carole Beelen Training & Consulting. Daarom kon deze aanrader niet ontbreken op deze blog. Neem anders eens een kijkje op de website van deze onderneemster voor meer informatie en jij ziet dan ook meteen wat ik bedoel.