sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tip: Extensions Gouda

Als ik iets moet aanwijzen aan mijzelf wat ik niet mooi vind is het mijn haar. Het is echt heel erg stijl en heel erg dun. Een vriendin zei dat ik eens extensions zou moeten uitproberen. Het leek mij eigenlijk nooit iets, ik dacht altijd dat het er heel nep uit zou zien. Ik heb online eens gaan kijken naar extensions en eigenlijk zag het er helemaal niet zo uit als ik in gedachte had, het zag er eigenlijk heel mooi uit heel natuurlijk. Vervolgens heb ik gezocht naar extensions gouda en al snel kwam ik bij MKappers terecht.

logo

Ik heb nu de haardos die ik altijd al gewild heb

Ik heb direct telefonisch contact opgenomen om een afspraak te maken en ik mocht gelijk langs komen. Ik vertelde dat ik graag een vollere bos wou en dat was geen enkel probleem. Door middel van kleine vlechtjes hebben ze de extensions in mijn haar gezet. Het resultaat is echt fantastisch en ik ben er dan ook echt super blij mee. Mijn haar ziet er echt veel voller uit, ik heb nu de volle haardos die ik altijd al gewild heb. Het ziet er heel natuurlijk uit, net zoals ik op de foto’s online had gezien. De extensions blijven ook nog eens 4 maanden zitten.

Als jij ook extenstion in Gouda wilt laten zetten dan is MKappers een echte aanrader. MKappers is de expert voor als je graag langer haar wilt of als je graag een vollere bos (zoals ik) wilt.
kapperKapper