sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Kapper Nootdorp speciaal voor jou!

3 Ik heb vandaag een leuk onderwerp voor jullie. Het gaat namelijk over een kapper die ik ben tegen gekomen een tijdje geleden. Het gaat namelijk over Kapper Nootdorp. Ik liep toevallig door het centrum van Nootdorp en hier kwam ik een hele goede zaak tegen. Het zag er van buiten heel goed uit en ook heel uitnodigend. Mijn haren moesten toch nog geknipt worden vandaar dat ik besloot om dus even naar binnen te lopen aangezien ik toch nog wel even de tijd had. Ik werd meteen heel open opgenomen kreeg een kopje koffie en na 5 minuten was ik al aanmm-kappers-jubileum-10de beurt. We bespraken eerst goed wat ik wilde hebben en zodoende is ze begonnen met knippen. Ze nam de tijd maar ze deed er niet extreem lang over. Zo heb ik besloten highlight in te doen en me haar een tint donkerder te maken.

Het eind resultaat!

Na een tijdje was ze klaar met verveven en gingen we mijn haren spoelen en in model brengen. Dit was zo gedaan na dit allemaal kreeg ik mijn haren te zien van voor en van achter en het zag er echt heel erg mooi uit!

Een kapper voor moeilijk haar!

Ik ben zelf iemand met best moeilijk haar om te knippen vandaar dat ze extra tijd heeft genomen om het goed te doen. Maar ik moet zeggen dat ik heel erg blij ben met het werk dat Kapper Nootdorp voor me gedaan heeft. Ze heeft me kapsel echt heel erg gaaf in model gebracht. Al mijn vriendinnen vonden het ook heel erg leuk!