sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

timberland herenschoenen zijn heel gaaf!

1 Ben je al een tijdje op zoek naar nieuwe schoenen dan ben je hier op het juiste adres! ik ga vandaag vertellen over het nieuwe model van timberland herenschoenen. Ik had laatst een verjaardag van een van mijn beste vrienden. Dit was heel erg leuk hij heeft onze hele vrienden groep uitgenodigd om een avondje bij hem te eten en wat te drinken. Ik ben hier als beste vriend natuurlijk heen gegaan aangezien dit heel erg leuk is met de hele groep! We hebben een super leuke avond gehad, op gegeven moment werd het tijd om eens wat cadeautjes uit te pakken. Je kon aan mijn doos meteen zien dat ik nieuwe schoenen voor hem had gehaald en hij wist dit ook meteen.2

Maar zijn reactie was nog steeds onbetaalbaar!

Het moment kwam daar dat hij mijn cadeau open ging maken. Ja hoor hij was super blij met de timberland herenschoenen. Mijn vriend kon het niet eens laten om ze gewoon meteen aan te doen. Ze zaten ook nog als gegoten, door de handgemaakte stof was het net alsof hij op kussens liep. De kleur was ook precies goed, ben jij dus op zoek naar leuke nieuwe schoenen dan ben je hier op het juiste adres!3