sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Nike Air Max 90 beste koop!

1Een zeer leuk cadeautje voor mijn jongere broer namelijk Nike Air Max 90. Als je een beetje een sneaker fanaat bent dan heb je wel eens van deze sneakers gehoord. Dit is een vrij nieuw model van Adidas die tegenwoordig erg populair is onder de mensen rond de twintig jaar. Niet alleen omdat ze er over het algemeen heel goed uitzien voor het ook maar ook door de kwaliteit. Ze zijn namelijk heel degelijk, makkelijk schoon te maken en ze geven een goede ondersteuning aan je voet. Hierdoor lijkt het net of je met pantoffels thuis rondloopt.

Hele leuke schoenen2

Mijn broertje vierde dus afgelopen week zijn dertiende verjaardag. Dit gebeurde met veel familie en vrienden. Zoals je dan verwacht zijn er dus veel leuke dingen voor hem gekocht. Zelf kon ik als grote broer dus zeker niet achter blijven en had ik dus iets nodig wat hij erg leuk zou gaan vinden. Ik wist toevallig al een langere tijd dat hij dus nieuwe schoenen nodig had. En hem kennende zouden dit dus sneakers worden. Zo besloot ik hem dus voor te zijn en ze te bestellen.

Waar te bestellen?

Toevallig ken ik een hele goede website waar je sneakers op kan vergelijken. Hier heb ik dus besloten een kijkje op te nemen. Na lang wikken en wegen wist ik dus toch mooie Nike Air Max 90 voor hem weten uit te kiezen. Ik heb deze op de verjaardag aan hem gegeven en hij was er heel erg blij mee!