sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tijdens wandelen zijn waterzakken ideaal.

Ben al jaren verslaafd aan wandelen. Wat voorheen begon als een kleine tocht in de wijk, werden steeds verdere en langere tochten. Zo was ik op verjaardagen altijd volop aan het vertellen welke wandeltochten ik had gemaakt. Was zelfs zo erg dat ik meerdere mensen er enthousiast over gemaakt had. Zo was het dat er een wandeltocht in de buurt georganiseerd werd. Ik vroeg voor de gein of er mensen waren die ook aan deze tocht mee gingen lopen. Al snel hadden 5 mensen zich bij mij aangemeld, leuk, hoefde ik niet alleen te lopen. De tocht was goed te doen, zelf had ik het nodige drinken voor mezelf meegenomen, en wat te eten. Helaas had niet iedereen hieraan gedacht. De tochten die daarop volgden werden drukker en drukker. Inmiddels was er nu een groep van 20 wandelaars die met me mee gingen. Ik voelde me een beetje hun verzorger, en zorgde voor de nodige spullen, zoals water en verband. Via de website waterzakken kwam ik een mooie tas tegen waar ik alle spullen goed in kon vervoeren. Dankzij deze tas heb ik veel lopers de streep over geholpen. Dankzij de extra bidons die ik in de tas had zitten kon ik iedereen aan wat drinken helpen. Zelfs blaren kon ik intapen. avento-waterzak-300x300 

Een geweldige tas.

Door de waterzakken heb ik alle spullen bij de hand die nodig zijn om te kunnen wandelen. Ik zal dan ook geen enkele wandeltocht meer lopen zonder deze tas, goed gevuld, mee te nemen. sportclub-300x71 (1)