sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Sportschool in Deventer: Fit for Life

Sport

Fit for Life is een kleinschalige sportschool in Deventer. Hier draait het om het sporten. Om doelen te bereiken en om fit en gezond te worden en te blijven. Het draait om uitdaging en motivatie en niet om zien en gezien worden. Dat geeft Fit for Life een fijne sfeer waar je lekker ongedwongen kunt sporten en het uiterste uit jezelf kunt halen. Focus je op jezelf en jouw training en laat je niet op een negatieve manier door anderen beïnvloeden.

Sportschool in Deventer

Gratis en vrijblijvend: proefles bij sportschool in Deventer

Juist omdat de sfeer in een sportschool in Deventer zo belangrijk is om lekker te kunnen sporten, kun je bij Fit for Life dit eerst zelf ervaren. Je volgt eerst een vrijblijvende proefles om de sfeer te proeven en de sportschool echt te beleven. Op basis daarvan weet je wel of dit bij je past. Je bespreekt bovendien ook jouw doelen met een instructeur. Hij of zij kan jou vervolgens vertellen wat je het beste kunt doen om deze doelen te verwezenlijken. Of je nu wilt afvallen, conditie wilt opbouwen of gewoon lekker wilt sporten om fit te blijven.

Crossboxing

Verschillende uitdagende trainingen in groepsverband

Wil jij ook gaan sporten? Bekijk dan eens de website van Fit for Life. Hier zie je welke trainingen er zoal worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan Hiit 30, Crossgym of Crossboxing. Dit zijn allemaal leuke uitdagende trainingen in groepsverband waarbij je echt gemotiveerd wordt op tot het randje te gaan. Je vindt hier bovendien ook het lesrooster zodat je kunt zien op welke dagen en tijdstippen de verschillende trainingen gegeven worden. Lijkt het je wat? Neem dan contact op met Fit for Life aan meld je aan voor de vrijblijvende gratis proefles. Je kunt je ook via de website aanmelden.