sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Sporten Eindhoven houdt je in goede conditie

sporten-eindhovenHet maakt absoluut niet uit wat voor sport je wilt doen. bij Sporten Eindhoven kan je met alle sporten terecht en het blijft nog leuk ook om dagelijks weer terug te keren. Ikzelf heb dit ervaren sinds ik voor 2 maanden geleden ermee begonnen ben. Ik was het zat om thuis te zitten zonder in beweging te blijven. Mijn vriendin had mij het advies gegeven dat ik eens op de website van SEP online moest kijken. In beweging blijven was het eerste wat ik gelezen heb, dit heeft bij mij wel de interesse opgewekt en ben verder op onderzoek gegaan bij hun. Ik merkte goed dat de medewerkers je erg goed begeleiden tijdens je sporten en mocht er iets zijn waaraan je werken wilt ben je bij hun ook op het juiste adres.

Goede begeleiding doet het hem!image (2)

Wie bij Sporten Eindhoven op zoek is naar goede begeleiding om zo zijn of haar streef te behalen hoef je geen zorgen te maken. Al het personeel weet maar al te goed dat een sporter sportief moet blijven. Ik heb dan ook echt bij SEP online het gevoel gehad dat ik er niet alleen voor stond. Nette medewerkers die hun enthousiasme overbrengen naar jou! Een van de belangrijkste punten wat nodig is om te blijven sporten.

image (1)