sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Shared dining restaurant in Kaatsheuvel

Je ziet het in Nederland steeds meer restaurants aanbieden, shared dining. Het concept shared dining is over komen waaien uit grote steden als Parijs en New York en veroverd ook langzaam ons land. Er zijn zelfs al speciale restaurants die alleen het shared dining concept aanbieden en geen ‘gewone’ menukaart meer hebben. Ook hier kun je een shared dining restaurant Kaatsheuvel vinden. Naast de normale dinerkaart biedt de GuestHouse Kitchen aan de Gasthuisstraat ook shared dining aan en dat tegen een aantrekkelijke prijs.

Gezellig samen eten

Het idee achter shared dining is eigenlijk vrij simpel. Je hoeft geen voor- hoofd- en nagerecht te kiezen want je krijgt ze allemaal. Vaak krijg je op een groot plateau een selectie van gerechten. Samen met je gezelschap kun je van al deze gerechten proeven en deelt de gerechten dus met elkaar. Je kunt het vergelijken met een diner waar vriend en familie allemaal iets te eten meebrengen.

In de GuestHouse Kitchen kun je al voor 30 euro per persoon (kinderen tussen de 4 en 10 jaar betalen 17 euro) genieten van de lekkerste gerechten. Je krijgt 3 voor-, 3 hoofdgerechten en een proeverij van desserts. Voor 7,50 meer krijg je per gang 4 gerechten in plaats van 3. Shared dining bij dit restaurant in Kaatsheuvel is absoluut de moeite waard en bied een unieke beleving als het gaat om dineren.