sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Onderhoud je stofzuiger met Stofzuiger onderdelen

stofzuigermotor

Nooit gedacht dat ik op een zaterdagochtend naar Stofzuiger onderdelen zou gaan zoeken.

webshop

Ik wou graag beginnen met mijn huis schoon te maken. Dus ik pak de stofzuiger uit de kast, steek de stekker in het stopcontact, wil het aanzetten, en toen helemaal niks! De stofzuiger ging niet meer aan en wat bleek het nou te zijn? De motor was kapot. Mijn vriend zei dat het voordeliger was om even te kijken voor een los onderdeel dan het aanschaffen van een compleet nieuwe stofzuiger.

De speurtocht

Dus zo sprong ik achter mijn laptop en ben ik gaan zoeken met de zoekterm Stofzuiger onderdelen. Zo kwam ik op de website henry-stofzuiger.nl. Deze website bood mij een webshop aan waar ik heel voordelig onderdelen kon bestellen voor mijn stofzuiger. Wat een assortiment! En hebben ze het onderdeel wat je nodig hebt niet? Dan kun je het artikelnummer achterlaten en dan gaan ze voor je kijken of ze dit onderdeel alsnog voor je kunnen bestellen. En inderdaad.. Het is een stuk voordeliger dan een nieuwe stofzuiger aanschaffen.

onderdelen

Na overleg met mijn vriend, om te kijken of ik wel het goede onderdeel voor me had, had ik de bestelling geplaatst. En maandag in de ochtend kwam de nieuwe motor binnen! Supersnel geleverd! Ik moest wel even wachten tot mijn vriend thuis kwam van het werk, aangezien ik niet zo heel handig ben met elektronica. Maar toen hij eenmaal thuis was, was het ook geen enkel probleem om de motor te vervangen. Binnen een half uurtje had ik weer een stofzuiger die het als een nieuwe deed!

stofzuigermond