sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Neurofeedback hielp hem echt!

feedback

NeurofeedbackADHD wordt vaak onderschat, veel mensen denken dat kinderen hier geen last van hebben, dit is wel degelijk het geval. Sterker nog, voor het kind zelf is dit het aller vervelendste. De mensen om het kind heen hebben vaak last van druk gedrag maar het kind zelf is vaak erg chaotisch, daarom ga ik het vandaag over neurofeedback hebben.

Neurofeedback is een bepaalde training die ervoor zorgt dat kinderen met ADHD rustiger worden. Tijdens zo’n training worden er films afgespeeld, deze films worden vervolgens op pauze gedrukt, hierdoor corrigeren de hersenen zichzelf. Het is lastig om uit te leggen maar gelukkig werkt het wel. Mijn broertje had ook erg veel last van zijn ADHD. Dankzij deze trainingen is hier verandering in gekomen. Mijn ouders zijn opzoek gegaan naar hulp toen ze van ouders van zijn vriendjes te horen kregen dat hij wel heel erg druk was. Om hem te helpen zijn ze vervolgens naar Breingoed gegaan, deze praktijk biedt de bovengenoemde trainingen aan en zorgt ervoor dat kinderen rustiger worden en uiteindelijk meer tot hun zelf komen.

NeuroZe boden de hulp aan die nodig was!feedback

Mijn broertje heeft inmiddels al veel van deze trainingen gehad. Hij begint steeds rustiger te worden en dit is in de eerste plaats voor hem zelf erg fijn. Hij krijgt nu ook al veel complimenten voor zijn goede gedrag en dat doet maakt hem erg blij. Deze trainingen zijn een aanrader voor alle kinderen die hetzelfde probleem hebben.