sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Kennen jullie deze drogist Tilburg al?

drogist

drogist Tilburg

Naar mijn mening is het altijd makkelijk om te weten waar je een goede drogisterij kunt vinden. Ik woon zelf nu al enig tijd in Tilburg en langzaam begin ik mijn vaste winkels te waarderen. Omdat je vaak routine producten koopt, wil je dit dan ook doen bij een winkel die vertrouwd voelt. Deze drogist Tilburg is dat voor mij zeker. Vooral ook omdat je hier online spullen kunt kopen. Wanneer ik de hele dag gewerkt heb, schiet het er bij soms in en heb hier dus geen tijd voor. Zo heb ik natuurlijk wel shampoo en andere spullen nodig. Wanneer ik in het weekend wel de tijd heb, ga ik altijd naar de drogisterij Iris. Deze staat dan ook bovenaan mijn lijstje van goede winkels in de stad.

Uitgebreid assortiment

natuurproductenWanneer je bepaalde spullen nodig hebt is het natuurlijk al makkelijker om zelf even naar de drogist Tilburg te gaan. Ik zal jullie dan ook het adres geven: Amer 9, 5032 AZ Tilburg. Deze kun je dan eenvoudig invoeren op je telefoon en dan kom je hier vanzelf bij uit. Zij zijn dan ook op alle dagen geopend behalve op zondag, zie hier de openingstijden:

Maandag: 10:00 – 18:00

Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 – 18:00

Zaterdag: 9:00 – 17:00

drogistVerder zijn de medewerkers hier nog erg vriendelijk. Drogisterij-tilburg.nl heeft dan ook veel verstand van bijvoorbeeld medicijnen en staan je graag te woord. Omdat ik hier nu dus al een tijdje kom, kennen zij mij dan ook. Het voelt dan ook echt vertrouwd als ik hier naar toe ga. Vandaar dat ik jullie hun dan ook graag als tip mee geef.