sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

muursticker goedkoop maar strak

1Als je graag je huis een wat frissere look zou willen geven dan ben je hier aan het juiste adres! Ik heb zelf namelijk een muursticker gekocht en hier heb ik tot nog toe geen spijt van gehad! Dit is simpelweg gewoon erg gaaf voor op de muur! Ik vond het erg lastig om de juiste sticker te vinden omdat er op de site simpelweg zo enorm veel mooie stickers staan. Gelukkig heb ik een prachtige sticker gevonden en deze op mijn muur geplakt! Pas geleden kwam er een goede vriendin bij mij op bezoek en ze vond het er erg mooi uit zien. Ze vroeg me waar ik de sticker gekocht had en ik vertelde dat ik dit op de website van WindowDeco gedaan had.2

Iets wat erg geliefd is bij mijn gasten!

Ik heb de muursticker op mijn slaapkamer en dit leek haar ook wel wat. Ik ben nu samen met mijn vriendin aan het kijken naar de juiste sticker en ik denk dat we er snel uit gaan komen! Op de website kan je namelijk je eigen muurstickers ontwerpen en dit is natuurlijk fantastisch! Lijkt jou dit ook wel wat? Kijk dan op de website en ontwerp je eigen sticker! Je hebt namelijk heel veel mogelijkheden en de prijs is niet eens hoog!

3