sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Je huis een nieuwe stijl geven

Artiesten, interieurstylisten en ontwerpers kiezen vaak voor de betonlook verf. De betonlook verf wordt gebruikt om een appartement of een huis het look van beton te geven. De betonlook is een unieke stijl, die heel erg geliefd en populair is. De betonlook verf komt in verschillende kleuren en tinten. Dat betekent dus meer mogelijkheden voor creativiteit. De betonlook verf is geschikt voor vloeren, trappen, muren, keukens en badkamers. Ook kan de betonlook verf buitenshuis gebruikt worden. De betonlook verf maakt het mogelijk om interessante thema’s en stijlen te kunnen overnemen. Creatief zijn was nog nooit zo handig geweest. Schaf een tube betonlook verf aan en ontwikkel je creatieve kant.

Stucen hoeft niet zo moeilijk te zijn

Beton cire kleuren is een handig product om te gebruiken bij nieuwe appartementen en huizen. Beton cire is een stucwerk dat vaak toegepast wordt voor vloeren, trappen, keukens en kamers. Bij het gebruiken van het stucwerk beton cire kun je je huis of appartement stijlvol inrichten. Beton cire kan eenvoudig aangebracht worden. Je hebt dus geen schilder nodig. Beton cire is waterbestendig, dus je hoeft geen zorgen te maken over waterschade of schimmels. Ook is het stucwerk beton cire bestendig tegen krassen en schade, waardoor het lang mee gaat. Super handig dus. Beton cire is trendy en kan in verschillende kleuren besteld worden.

Duurzame kalkverf is bestemd voor duurzame kunst

Kalkverf wordt gebruikt door studenten, kunstenaars, ontwerpers en interieurstylists. Met kalkverf kun je allerlei dingen decoreren en ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan kunstwerken, decors, exposities en veel meer. Kalkverf wordt gemaakt uit kalksteen en water. Geen sprake van giftige stoffen of chemicaliën. Super leuk voor artiesten die duurzaam en milieuvriendelijk willen zijn. Met kalkverf kun je verschillende stijlen en sferen creëren. Zo is kalkverf in de kleur rood handig voor een warme sfeer. Een blauwe kalkverf kan gebruikt worden voor een vrolijke omgeving. Verder is de kalkverf bestendig tegen waterschade en krassen. Dat scheelt dus een hoop onderhoud en kosten. Wees voordelig met kalkverf.