sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Mijn eerste hoesje voor iPhone 7 s gekocht

hoesje iphone 7 s

hoesje iphone 7 s

Mijn nieuwe hoesje voor iphone 7 s is ongelofelijk mooi en zorgt er ook nog eens voor dat deze goed beschermd is. Ik ben namelijk een ongelofelijk kluns en krijg het daardoor vaak voor elkaar om dingen kapot te maken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, maar ik kan er gewoon echt niets aan doen. Mijn vrienden kijken er niet eens meer van op als ik een grote barst in mijn telefoon heb, maar zelf baal ik er iedere keer weer van. Het repareren is namelijk best wel kostbaar en dat geld wil ik veel liever aan andere dingen uitgeven. Daarom heb ik op een gegeven moment besloten om toch maar een hoesje om mijn mobiel heen te gaan doen. Voorheen wilde ik dit liever niet, omdat hij daardoor niet meer zo mooi is en ook nog eens wat dikker lijkt.

Mijn eindoordeel

hoesje iphone 7 s

Uiteindelijk ben ik teruggekomen op mijn vooroordelen, want er zijn ongelofelijk mooie hoesjes voor een iPhone 7 s te vinden. Deze kunnen echt iets toevoegen aan mijn outfit en dat vind ik ongelofelijk leuk. Ik begin het nu steeds meer te zien als een accessoire, want dat is eigenlijk wat het is. Door de lage prijzen blijft het ook leuk om meerdere varianten aan te schaffen. Dit doe ik altijd bij een bepaalde webshop, want hier heb ik hele goede ervaringen. De levering is altijd ongelofelijk snel en betalen kun je gemakkelijk met verschillende methoden doen. Neem hier snel eens een kijkje als jij ook op zoek bent naar zoiets!