sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Het leukste telefoonhoesje

telefoonhoesje

Zelf vind ik het altijd heel erg leuk om uniek te zijn en dingen te hebben die niemand anders heeft. Daarom heb ik zelf een telefoonhoesje ontworpen op een hele leuke webshop. Toen ik een aantal weken geleden aan het rond surfen was op het internet, kwam ik terecht op Hoezzi. Daar kwam ik erachter dat naast dat jij gewone covers kon kopen, ook covers zelf kon ontwerpen. Dat was natuurlijk echt iets voor mij, dus ik heb er gelijk een ontworpen. De eerste die ik heb laten maken was met een foto van mij en mijn dochtertje. Die was gemaakt op haar vierde verjaardag en een van mijn favoriete kliekjes. Toen de cover binnenkwam, merkte ik gelijk dat hij van hoge kwaliteit was. Omdat ik zo enthousiast ben over mijn eerste bestelling, ga ik vandaar er nog een plaatsen.
telefoonhoesje

Van goede kwaliteit

Ik wist nog niet zo goed wat ik op het twee telefoonhoesje wat ik ging ontwerpen wilde zetten. Uiteindelijk heb ik alle albums door gespit opzoek naar een leuke foto. Na lang zoeken kwam ik uiteindelijk een foto van mijn zoontje samen met mijn dochtertje tegen. Ik was helemaal vergeten dat ik die een paar weken geleden had gemaakt toen zij buiten aan het spelen waren. Toen ik die zag, wist ik gelijk zeker dat ik die op mijn tweede cover wilde hebben. Toen mijn bestelling thuis aankwam, haalde ik het product uit de verpakking. Ook deze was van dezelfde goede kwaliteit als mijn eerste cover.

telefoonhoesje