sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Meer genieten in de sauna met korting?

Waar kun je sauna korting krijgen? Wij willen namelijk maar al te graag eens een keer volledig tot rust komen. Alleen hebben wij geen breed budget om uit te geven. Tevens weten wij ook niet goed bij welke sauna wij het beste naartoe kunnen. Afgelopen week hebben wij het besluit genomen! Wij gaan nu toch echt opzoek aangezien wij daar aankomend weekend willen zijn. Door via het internet te gaan zoeken hoopte ik er sneller achter te kunnen komen.

Gevonden!

Uiteindelijk heb ik diverse bedrijven gevonden waar je kunt ontspannen. Bij de Thermen in Nijmegen had ik meteen een prettig gevoel. Dit bedrijf hanteert aantrekkelijke prijzen. Het is hier zelfs mogelijk om met korting de sauna te bezoeken! Wat wil je nog meer. Door een stapel boeken mee te nemen ontvang jij deze korting. Dit is een van de actie’s welke zij hebben en ik kan je dan ook garanderen dat je hier geen spijt van zult krijgen.

Wij hebben er meteen voor gekozen om onze boekenkast open te trekken en hier een paar boeken uit te nemen. Dit lezen wij toch niet meer en wellicht kunnen zij hier wel wat mee toch? Al met al zullen wij dan ook onwijs gaan genieten van een welverdiende dagje weg!