sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Mediumchat beoordeeld

Er zijn op het wereldwijde web tal van websites te vinden met betrekking tot de astrologie.
Mediumchat.nl is een relatief nieuw platform. Ze zijn gestart in november 2014. Je kunt via Mediumchat in contact komen met consulenten met en bijzondere gave. Mediumchat is uit een idee ontstaan. De website is in een hele korte tijd uit het niets uit de grond gestampt. De site werkt zeer overzichtelijk en is gebruikersvriendelijk. Er komen steeds weer nieuwe toepassingen zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om foto’s toe te voegen. Er wordt met veel passie en kennis van zaken gewerkt.

medium-anneKlanten over Mediumchat.nl
Op de website www.mediumchat.nl is er de mogelijkheid om klantenervaringen na te lezen. Het is fijn dat deze zijn ingedeeld op consulenten. Wanneer je een consulent wilt vragen om een consult, kun je van te voren altijd kijken wat anderen over haar/hem zeggen. Je kunt reacties vinden als: ” Het was een verhelderende chat, kan hier mee vooruit” en “Kreeg een oprecht en warm advies van Annemarie. Vond het ontzettend jammer dat ik de chat niet kon nalezen nadat de gratis tijd erop zat.”. Deze optie is overigens onlangs toegevoegd.

Mediumchat.nl beschikt over een team met verschillende gaven: mediums, paragnosten, astrologen maar ook helderzienden en heldervoelenden. Er staat een leuk artikel op de website over dit onderwerp.