sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Lifestyle Breda gezocht!

Het klinkt waarschijnlijk erg vreemd in de oren als ik spreek over Lifestyle Breda, echter wil ik het toch graag aan het licht brengen. Bij Bllits in Breda vindt je namelijk alles wat te maken heeft met het opknappen van je interieur. Tevens kan je er ook gewoon kleding, sieraden en nog veel meer vinden!logo

Samen met een vriendin ben ik afgelopen weekend naar Breda gegaan om te winkelen. Dit hebben we zo’n beetje de hele dag weten vol te houden. Heerlijk even de dagelijkse gang van het leven vergeten om jezelf uit te leven in de stad! Doordat ik al eerder op de website van Bllits heb gekeken wilde ik perse naar deze winkel toe om het met mijn eigen ogen te mogen bekijken. We hebben dan ook als eerste naar deze winkel gevonden en dit was ons gelukt! Bij binnenkomst waren we beide verliefd op deze winkel en wilde we praktisch alles mee naar huis nemen! champagne-transparant-web_300x300-1

Mijn vriend had nog tegen mij gezegd dat ik niet teveel moest kopen aangezien we alles al zowat in huis hebben. Nu dat ik hier hele leuke kussens voor op de bank heb gezien kon ik het niet laten om dit te kopen bij hun. Al met al Lifestyle Breda vindt je alleen maar bij hun in de winkel voor een zeer betaalbare prijs!